torsdag 21 oktober 2010

Yes!!!!!

Nu har jag kommit hem från Stockholm. Blev väldigt trevligt bemött av personalen på Sophiahemmet.
Blodprov, prat ,vikt, mätning, mer prat...sen var det klart. Mitt nya liv börjar den 3/1-2011 =)

Tjohoo!

6 kommentarer:

  1. Grattis! Skönt att det gick vägen :). Har tänkt på dig idag. För en vecka sen åkte jag hem därifrån, känns som det var längre sedan. Du missar inte att du har en utmaning inne hos mig i gårdagens inlägg hoppas jag.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja ett stort GRATTIS till dig, åhhh ja kommer så väl ihåg känslan själv. Den är underbar!!! :) Man håller på att längta ihjäl sig till självaste dagen O som i operation. :)
    KRAM M

    SvaraRadera
  3. Hej. Ang ditt inlägg hos mig så behöver du inte skicka den vidare. Bara ett kul sätt att lära känna varandra lite mer, om man vill. Har sett den hos flera andra o en del säger bara att den som vill anta den får gärna göra det. Men det är helt upp till var o en :).
    Måste fråga var din kees kommer ifrån, el har du fler? Har en kompis som föder upp just kees, därför var det lite kul att se att du har det :). Har ju spets också, men buhund då. Lite gapigare än keesen, minst sagt.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Imsavimsa:Från Mona Karlsson i hyltebruk. Vem är det du känner? Har varit med i styrelsen i keesringen så man känner ju till en del =)
    Jag antar din utmaning utan vidare skick, kommer i morgon. Kram

    SvaraRadera
  5. Det är Eva, Inga-Britta o Bengt Johansson som jag känner. Jobbat en del ihop med Eva på utställningar men även inom styrelsearbete o annat. Mona Karlsson vet jag nog inte vem det är så där på rak arm.
    Kram

    SvaraRadera
  6. Dom känner jag oxå. Mona har Keestorpets kennel.
    Då ses vi kanske på någon utställning nån gång!
    Kram

    SvaraRadera