fredag 15 oktober 2010

Äntligen en uppdatering!

Ja som de flesta säkert förstått så håller jag inte längre på med djuravel. Har några grisar kvar för kel men inga till salu.
Har tänkt fortsätta att skriva om mitt " nya" liv på bloggen. Jag ska förhoppningsvis få göra en Gastric Bypass OP och kommer att skriva här under resans gång. På torsdag nästa vecka bär det av till Sophiahemmet i Stocjholm för bedömning, så håll tummarna go vänner. Nu ska "Tanten" bli smal!!!

3 kommentarer:

  1. Tack för att du tittade in hos mig :). Lycka till nästa vecka där uppe. Måste säga att jag är överlag väldigt nöjd med Sophiahemmet. Finns väl alltid lite som man kan anmärka på, men i det stora hela känner jag mig jättenöjd med mitt beslut att åka upp till dem.

    Tänk, jag har också hållit på med marsvin. La ner för knappt 10 år sedan, precis när det började komma in scinnys. Men Lakeland har jag inte sett o hört om.

    Imsavimsa

    SvaraRadera
  2. Hej! Tack för du tittar in till mig, Kul!! lakeland är dom som bär på Skinny genen, men är håriga =) Jätte trevliga. Har nu bara 2 skinny o en lakeland kvar.

    Skönt att du skriver gott om Sophiahemmet, även om jag jättegärna vill detta så är det ju ändå pirrigt! Vore kul om vi kunde följas åt under resans gång. I med o mot gångar =) TREVLIG HELG!

    SvaraRadera
  3. Kul att du använder bloggen till det nya missionet! Kan tänka att det blir många tankar o spännande att följa! Kram kram vännen

    SvaraRadera