lördag 16 oktober 2010

Vilken härlig dag!

Är nog allt lite pirrig för mitt Stockholms besök. Inte för själva läkar besöket utan hur lilla (ha ha eller stora) jag ska hitta rätt på centralen och komma på rätt tunnelbana, men det löser sig väl. Man kan ju alltid fråga sig fram. Eller hur!
Nä nu ska jag ta och gå ut i det fina vädret i stället så blir det säkert bättre.
Kram alla där ute.

3 kommentarer:

  1. Jag hade ALDRIG åkt själv, så modigt o starkt av dig! Hade jag haft pengar både privat o till nån som kan stå i butiken hade jag gärna åkt med dig! Men du får ha telekontakt med mig helatiden så känns det kanske inte så ensamt! Kram

    SvaraRadera
  2. Du e ju söt vännen, hade mer än gärna haft dig med...KRAM

    SvaraRadera
  3. Hej. Där förstår jag precis hur du känner. När jag åkte upp för bedömningen så körde jag upp för jag tycker det är lättare att köra bil där uppe än tunnelbanan. Hihi, har åkt t-bana 2-3 gånger o åkt åt fel håll samtliga. Bedrift i sig ;). När jag åkte upp för operationen tog jag taxi från t-banan, de står utanför, det kostar inte mer än typ 135:- i runda slängar. O landstinget betalar tillbaka det också om du får din op genom dem. Se bara till att ta antingen VIP-taxi el Taxi Stockholm, de andra är svindyra. Det är ett tips faktiskt.
    Lycka till!

    SvaraRadera